"Jeg er verdifull" sier selvfølelsen fra innsiden

Vi starter med det jeg synes er det viktigste å forklare, nemlig SELVFØLELSE! Det er så viktig å ha en egen indre trygghet for å skape et godt liv for seg selv. Den indre troen på oss selv er så inderlig viktig å ha med oss, for å kunne tørre å leve det livet vi ønsker. Selvfølelsen gir oss mot fra innsiden.

Men hvordan skal vi styrke vår selvfølelse?

Read More
Hverdags Coachene
“Opprydning i venn(skapet)”

Vi må tørre å ta en “opprydning” i våre relasjoner, på samme måte som vi stadig rydder opp i klesskapet eller dykker ned i gamle pappesker som har støvet ned bak gamle klær. Kan det være at noen relasjoner er som denne pappesken, som har blitt stående uten at vi har tatt oss tid til å kikke hva den inneholder. Det er ikke sikkert du har behov for innholdet lengre?

Read More
Hverdags Coachene
FORHOLDET i hverdagen...

Etter fellesferien starter den travleste tiden for de som jobber med par som strever i forholdet, og mange ender opp med å gå fra hverandre…

Finnes det en god oppskrift på hvordan vi skal få forholdet til å fungere i hverdagen?

Hva må til?

Read More
Hverdags Coachene
Selvfølelse - i berg og dalbane

Når livet går ned i den dypeste dal er det fort å tenke og føle at - vi har mistet all selvfølelse på veien dit..

Hva gjør vi da? når det virker som om alt håp er borte?

Her er noen tips for hvordan du kan styrke din selvfølelse i hverdagen!

Read More
Hverdags Coachene
Når gnisten er borte

«Hvem er jeg egentlig? Jeg er ikke lengre den jeg var!» 

 Stadig flere mennesker står i fare for å «møte veggen» som utbrenthet handler om. Kroppen vår er rimelig god til å gi oss signaler underveis før den til slutt tvinger oss til å stoppe (om vi vil eller ei!).Read More
Hverdags Coachene
"Jeg er tjukk...se på magen min da!"

Presset for hvordan vi skal se ut har kanskje aldri vært sterkere?

Vi får bilder fra alle kanaler med bilder av hud, kropp, kosthold i alle medier med mennesker som har store smil om munnen.

Hva ligger bak bildene og smilene? Er alle så lykkelige som de ser ut?

Read More
Hverdags Coachene
«Du kan noe jeg ikke kan...»

Jeg smiler. Dette møte, vårt øyeblikk, to fremmende som snakker sammen, er over. Men det han sa «Jeg kan noe du ikke kan, og du kan noe jeg ikke kan.. og sånn skal det være!» - de ordene tar jeg med meg.  Jeg håper denne mannen fortsetter å gjøre det som gjør han glad og tilfreds, at han finner frem til de gode tingene i livet sitt selv om hans kone ikke lengre er der.

Read More
Hverdags Coachene