tilbakemeldinger fra kunder som har benyttet hverdagscoach:

 

Hva var grunnen til at du kontaktet Hverdagscoach?

«Jeg hadde en vanskelig periode i livet, hvor jeg selv følte at jeg trengte litt hjelp til og komme videre.»

«Finne meg selv, få balanse i hverdagen.»

«Jeg trengte å få mer orden på livet mitt.»

«Var tom, deprimert, hadde lyst til å forandre tankegang og psyke.»

«Jeg trengte å snakke med noen som kunne se situasjonen min objektivt, og samtidig ville jeg gjerne få hjelp til å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg hadde også mange store valg foran meg, og jeg følte det kunne være en stor ressurs å kunne diskutere det med noen andre.»


Hvordan hadde du det før du startet?

«Jeg hadde det veldig vondt, og følte at jeg satt fast i livet. At ingenting virket som det skulle, og at alt jeg prøvde ikke hjalp.»

«Var stresset, følte jeg ikke strak til noen steder. Jeg skjøv ting foran meg i stedet for å gjøre noe med de med en gang.»

«Ikke veldig bra…»

«Hadde veldig negativt selvbilde og pessimistisk tankegang.»

«Jeg følte meg ganske låst i situasjonen min, samtidig som jeg savnet noen å kunne si ting høyt til..»


Hvordan var det i prosessen når du gjorde endringer i livet ditt?

«Det var skummelt i begynnelsen. Anneli brukte metoder som jeg aldri hadde vært borti før, og fikk meg til og løse opp problemene på en vennskapelig måte. Jeg følte at jeg fikk hjelp, og samtidig fikk en venn i endringene.»

«Merkelig, når ting ble satt ord på og forenklet var det enkelt å endre noen ting. Befriende å få orden på tanker og følelser gjennom gode samtaler.»

«Det var så motiverende!!»

«En stor bevisstgjøringsfase!»

«Det var litt uvant og skummelt, samtidig som det ga vanvittig mye mestring.»


Hva har du lært av deg selv?

«At jeg faktisk kan gjøre ting selv. At det jeg bestemmer i mitt liv er ett valg jeg ønsker og ta. At nye ting er skummelt, men når man først begynner og rulle ballen må man fullføre det man begynte med. Jeg har lært at jeg er sterkere enn hva jeg trodde. Jeg tok ting videre til en psykolog, og har fått diagnose med generell og sosial angst, men tingene som Anneli viste meg har gjort til at angsten ikke definerer meg. Jeg har lært at jeg kan være mer positiv, gjøre ting for meg selv, og ikke alltid tenke på hva alle andre tror eller hva jeg tror de rundt meg vil jeg skal gjøre»

«At jeg kan endre meg, at jeg kan gjøre små ting som gir gode resultater.»

«At jeg kan endre meg ganske mye mer enn jeg trodde.»

«At det bor mye godt i meg.»

«At jeg alltid gjør det beste jeg kan, med det jeg har, utifra den situasjonen jeg står i. At jeg alltid kan stole på meg selv.»


Har du oppnådd det du ønsket for deg selv?

«I dag bor jeg i utlandet hvor jeg studerer. En av tingene Anneli hjalp meg med var å klare dette, og finne motivasjon til og gjøre tingene som trengs for å oppnå drømmen min. Ved siden av studiene trener jeg hest og tar betalt for det! Noe som er kjempe positivt pga jeg hadde mistet motivasjonen for hest når jeg begynte hos Anneli. Jeg har også fått en hund som bringer mye glede i hverdagen, og som trives veldig med og kunne være ute, noe som har gjort til at jeg er ute nesten hele dagen. Man vokser hele livet, men syntes jeg har kommet veldig langt fra hvor jeg begynte.»

«Ja, stort sett. Har fortsatt litt som gjenstår, men er på riktig vei og bruker samtalene som ledesnorer i hverdagen min.»

«I stor grad, ja, men må stadig være selvbevisst.»

«Hodet mitt er mye mer sortert, men for å være den beste versjonen av meg selv kommer jeg nok alltid til å fortsette med å jobbe og utvikle meg selv resten av livet.»


Hva husker du best fra samtalene?

«Hvor velkommen jeg var, og hvor mye Anneli ønsket og hjelpe meg. At tankene jeg hadde om og stå fast hadde en løsning. Positiviteten og hjelpen jeg fikk til og pushe litt ekstra når jeg virkelig trengte det.»

«Det å rett og slett ta seg tid til å tenke, si at man trenger en timeout i en mulig vanskelig samtale, at en jobb er kun en jobb.»

«Generellt de gode samtalene!»

«Det jeg husker aller best er måten Anneli ser deg på, og møter deg som menneske. Hun er utrolig flink til å se muligheter og ressurser, der alle andre ofte gjerne kun ser begrensninger og vanskeligheter. Dette ga meg det største pushet jeg trenge for å føle at ting kunne snu for meg. Hun har en fantastisk evne til å se deg som person, og den gode følelsen sitter jeg enda igjen med.»

«Det å skrive ned tanker hver dag, dagbok. Har gjort det lettere å reflektere hvorfor ting har vært bra eller dårlig.»

«Det å øve opp mitt fokus på det jeg har i livet og som jeg er takknemlig for!»


Hvordan opplever du Anneli sin kompetanse som coach?

«Jeg har ett veldig positivt bilde av Anneli. Hun her kjempe flink, og har ett smil som kan glede hvem som helst. Positiviteten hennes er noe jeg har tatt med meg videre i livet, og innimellom setter jeg meg selv ned og gjør ting som hun lærte meg.»

«Meget god, med variert erfaringsområde. Flink til å sette seg inn i meg og mine utfordringer, samt å stille de rette spørsmålene.»

«Anneli er en trygg, ressurssterk, kreativ, og en coach som ser muligheter og vekst, og jeg anbefaler henne til alle jeg kjenner. Det tar ikke lang tid for å skjønne at hun virkelig brenner for å hjelpe deg. Hun er åpen og ærlig, og alltid til stede i coachingen.»


Hvem kan ha nytte av å gå til en coach?

«Jeg tenker alle kan ha nytte av en coach. Man trenger ikke ha det vondt eller vanskelig for at man kan endre litt på måten man tenker. Det er så mye som skjer i livet, og noen ganger trenger man hjelp fra en person som står på utsiden og heier på deg.»

«Egentlig alle, bare det å ha en nøytral part å snakke med om de små og tingene som faktisk betyr noe!»

«Absolutt alle!»

«Hvis du føler du står fast på et eller flere områder i livet, gå til en coach!»

«Alle. Enten det er fordi du trenger noen å snakke med, eller om det er fordi du vil utvikle potensialet som finnes inni hver av oss.»