Anneli-1.jpg

Anneli Åsland Amodei

Jeg er Hverdagscoach og heter Anneli Åsland Amodei. Jeg er utdannet Barnehagelærer ved Universitetet i Agder. Etter utdanningen startet jeg på en toårig videreutdanning som Coach hos Psykolog Sigurd Stubsjøen i Oslo. Utdanningen jeg har gitt meg en praktisk tilnærming og forståelse innenfor Psykologien, i tillegg til effektive metoder for å få mennesker til å skape en endring for seg selv.

Målgruppen min er nettopp HVERDAGSMENNESKENE - uavhengig hvilken tittel du har! Jeg coacher deg som DEG, og tror at dersom du blir styrket fra innsiden så vil dette automatisk vise seg til andre deler av livet ditt, som for eksempel i rollen som forelder, partner, medarbeider, leder eller venn. Jeg har DEG SELV, FAMILIEN og UNGDOM som mine fokusområder. Jeg har fokus på helheten i mennesket, og jobber med både kroppen og hodet. Gjennom effektive spørsmål, effektive teknikker og samtaler preget av trygghet - kan du være sikker på at jeg støtter og heier deg helt frem til du har nådd ditt mål. Det jeg representerer vil hele tiden være i utvikling og jeg møter oppgavene med stor respekt og ydmykhet. Gjennom coachingen vil du lære deg ulike verktøy som kan hjelpe deg med å skape det livet du ønsker og fortjener! Du er den viktigste personen i ditt liv - og all endring starter med at du tar et valg.


Mer om meg og min historie:

På hjemmebane er jeg gift og mamma til to gutter på 14 og 10 år. Noe av det beste jeg kan gjøre for meg selv er å gå en lang tur i skogens ro med hunden min, Jippi. Her finner jeg inspirasjon og får påfyll i hverdagen. Jeg er opptatt av at mine kunder også skal finne sin “påfyllknapp” i hverdagen - slik at de skal få energien til å skape den endringen de ønsker. Vi trenger alle en “påfyllknapp” i en hektisk hverdag.

Vi er alle formet av våre erfaringer i livet, og jeg bruker mine egne erfaringer og det jeg har lært fra livet mitt i coachingen. Jeg er skilsmissebarn selv, og min opplevelse av den manglende kommunikasjonen mellom mine foreldre har preget meg mye. Jeg hadde lav selvfølelse og selvtillit, og slet med negative tankemønstre om meg selv om min betydning. Dette førte til at jeg utviklet spiseforstyrrelser på ungdomsskolen for å veie opp for alt kaoset rundt meg og ikke minst i meg selv. Når livet oppleves som vanskelig er det mange som kan utvikle dårlige mønstre og vaner for å få en kontroll over kaoset. Jeg jobber med mine kunder at de skal jobbe for å snu eventuelle dårlige mønstre til nye og mer hensiktsmessige vaner og tankemønstre. Dette vil styrke de fra innsiden og gjenspeile valgene de tar for seg selv.  Jeg har også opplevd alkoholmisbruk i nær familie som selvfølgelig har preget meg noe enormt mye. Jeg har alltid prøvd å hjelpe mennesker, og har ikke alltid vært klar over dette, men har skjønt at man ikke kan hjelpe noen som ikke ønsker å hjelpe seg selv. Det går jo over i hva jeg driver med nå, de jeg møter har jo lyst på en endring, og da er det jo mulig å hjelpe. Det å få lov til å følge mine kunder et stykke på veien i livet sitt gir meg inspirasjon og motivasjon til å fortsette å utvikle meg til en enda bedre coach og medmenneske. I hvert møte med hvert mennesker jeg treffer lærer jeg noe om meg selv! Det er i møte med mennesker vi kan lære mer av oss selv, og det gjør vi hele livet. Vi står i relasjoner fra vi er født og derfor er dette med å styrke relasjoner noe jeg jobber mye med i coachingen. Mitt mål er å hjelpe mennesker til å få det bedre i sitt liv, og det er det aller beste med jobben min! Det å se at hele mennesket styrkes fra innsiden og ut, det kan ikke beskrives, det må oppleves! Nettopp dette gjør jobben min så givende. Er veldig takknemlig for at jeg får være en del av prosessen til de modige menneskene jeg møter i jobben min.

Gleder meg til å treffe DEG!

-Anneli -

Anneli-6.jpg

Hva gir deg påfyll?