FINN EN DU STOLER PÅ

FINN EN SOM DU STOLER PÅ TIL Å HJELPE DEG PÅ VEIEN

Jeg vet at du bærer på en drøm, om den er enda så liten eller stor, det viktigste er at det er DIN drøm. Det eneste forskjellen på en drøm og et mål er at du må lage en plan for hvordan du skal oppnå det du vil.

Du har alt i deg som kan gjøre dette mulig, det gjelder bare å sette i gang!

Det jeg har lært er hvor mye lengre jeg kan strekke meg ved at noen tror på meg. Jeg har flere slike mennesker rundt meg som dytter meg videre når jeg selv kanskje ikke har lyst til å fortsette. Det å ha noen som du stoler på rundt deg er en viktig del for at drømmen skal bli virkelig. Denne personen skal være en som tørr å utfordre deg slik at du kommer i hakk igjen på dager hvor du kanskje har mest lyst til å legge hele planen på is. Vi trenger av og til noen som kan dytte oss i retningen vi må gå for å få det som vi vil, når vi selv har mistet fokus.

Snakk med en du er trygg på, en som får deg til å føle deg sterk og betydningsfull når du er sammen med de. Fortell om målet ditt og planen du har lagt for hvordan du skal klare å oppnå dette. Det å dele dette med noen er viktig for at du kan strekke deg ENDA lengre for å greie det du har bestemt deg for. Denne vennen kan du bruke på dager da motivasjonen kanskje ikke er på topp, få han eller henne til å dytte deg et hakk videre slik at du kommer enda nærmere målet ditt.

Det er viktig for oss mennesker at noen tror på oss, og jeg vet at du kommer til å bli enda mer styrket av å ha en som heier på deg!

Dagens utfordring:

Hva er din drøm?

Ha i bakhodet at det du drømmer om kan bli virkelig dersom du tar et valg om oppnå det du drømmer om ~ og lager en plan for hvordan du skal nå drømmen, som nå har blitt et MÅL! Sett deg ned og lag en plan for hvordan du skal greie å nå dette målet. Du kan bruke SMART-metoden for å lage en plan for målet:

SMART = spesifikt - målbart - attraktivt - realistisk - tidsbestemt

Hvem skal du dele ditt MÅL med som kan støtte og heie på deg hele veien til målet?

-H V E R D A G S C O A C H-

Ta kontakt om du vil at jeg skal være den som heier deg i mål!

anneli@hverdagscoach.no / Mob 94010733

 

IMG_6126.JPG
IMG_6126.JPG

Bildekilde: pixabay

Hverdags Coachene