Oppsummering av 2017 ~ velkommen 2018

Snart lukkes 2017 - og et helt nytt år banker snart på, nå er det på tide med en:


 • OPPSUMMERING av året -


Det jeg liker best med denne tiden av året er tiden til å reflektere over hva året har gitt av erfaringer og hva jeg har lært.


Dette året har vært et lærerikt og viktig år for meg. Jeg har blitt enda mer kjent med meg selv og hatt et styrke i meg selv som jeg ikke har kjent før. Det med styrke har for meg vært å tørre å være sårbar, tørre å kjenne på det som har vært vanskelig og jobbet meg gjennom det. Jeg har stått opp for meg selv når jeg har følt meg urettferdig behandlet, jeg har jobbet mye med mine relasjoner og sett hvem som gir og hvem som tapper, jeg har lyttet mer en noen gang til hva jeg trenger og gitt kroppen ro og hvile når den har trengt det - og ikke presset meg mer enn nødvendig. Det går helt fint å legge seg på sofaen og ikke gå på trening - det har vært nødvendig og en ny erfaring for meg blant mange andre dette året.


Vi mennesker er summen av våre erfaringer, og dette med å tørre å åpne opp for det som kjennes vanskelig, som vi egentlig har lyst å rømme vekk fra, er så viktig for å bearbeide og komme oss videre. På denne måten kan vi ta frem denne erfaringen når vi senere møter en lignende situasjon og da vil det sannsynligvis være lettere å komme deg gjennom det vi står ovenfor. Det er jeg et godt eksempel på.


Jeg har turt å følge drømmen min i oppstarten av eget firma som Coach. Det har vært mange runder med tårer, frykt for å ikke lykkes, tårer, nedturer og ikke minst mye glede og mange oppturer også. Jeg har holdt ut fordi jeg brenner så inderlig for å tenne «lykten» i mennesker som jeg liker å kalle det- og den største belønningen er når de mennesker jeg har jobbet med går ut av kontoret med rak rygg og en trygghet i seg selv som er synlig for alle rundt. De stråler! Da har jeg kjent på en stolthet og takknemlighet for at jeg har verdens beste jobb. Blir så stolt av de menneskene jeg har jobbet med som har turt å gjøre en så stor og viktig jobb i seg selv og FOR seg selv.


Jeg har vært modig nok til å gi F i hva andre synes og mener om meg, og DET har vært så befriende og gjort ting så mye enklere for meg selv både privat og i jobb. Jeg har tatt ansvar for meg selv, turt å gjøre feil og sagt UNNSKYLD mange ganger i løpet av året.


Så her sitter jeg å oppsummerer året som har vært og tenker på hva jeg vil ha mer av i det kommende året:


 • MODIGHET —> tørre å gjøre ting jeg ikke har gjort før!
 • SÅRBARHET —>  våge å vise meg med alle mine følelser
 • Tørre å våge og gjøre mange feil
 • Være takknemlig for de små tingene som skjer hver dag
 • Snakke med mange nye mennesker og bli kjent med deres historie
 • Lære av andre
 • Fortelle andre hva jeg setter pris på hos de
 • Oppmuntre
 • Motivere og bli motivert av det andre gjør
 • Inspirere og bli inspirert av andre mennesker rundt meg
 • Lytte for å lytte og ikke for å respondere


Jeg har gjort det beste jeg kan, og det er mer en bra nok! Så her sitter jeg på slutten av året og kan KLAPPE MEG PÅ SKULDEREN:-)


Jeg er spent på hva du har lært i 2017. Sett deg ned å bruk litt tid på å tenke over disse spørsmålene, så kan det bli lettere for deg å ta de valgene i hverdagen som gjør at 2018 blir slik du ønsker.


 • Hva har du lært dette året? (erfaringer)
 • Hvem har betydd mye for deg i 2017? (relasjoner)
 • Hva er du takknemlig for? (fokus)
 • Hva har du gjort for deg selv som du kjenner har vært viktig for deg? (hva gjør deg glad og hva gir deg overskudd)
 • Hva vil du ha mer av i 2018? (planlegge og sette mål)


Stress ned i denne tiden før jul - og vær tilstede! Julen kommer uansett så ha fokus på at du skal kose deg i tiden fremover.


 • H V E R D A G S C O A C H -
IMG_4615.JPG
Hverdags Coachene