Hva er din DRØM?

Hva er din drøm?

 

Mange rynker på nesen når de får dette spørsmålet, noen synes det virker flåsete eller altfor uhåndgripelig. En drøm er liksom ikke noe håndfast…enda! DU må først tørre å ta et valg om å følge drømmen din. Si den høyt, lage en plan som du må følge steg for steg, for å faktisk oppnå drømmen din!

 

Vi må tørre å drømme, og tørre å drømme stort! Fordi da strekker vi oss enda lengre som mennesker. Og drømmen er bare din, om den er liten eller stor!

Som Coach håper jeg at flere mennesker tørr å drømme, si høyt til verden hva de drømmer om, slik at denne drømmen kan gjøres om til å faktisk bli virkelig.

 

Ikke la andre snakke ned din drøm, fordi det er DIN drøm. Det finnes mange mennesker rundt deg som kommer til å himle med øynene når du forteller den, men ikke bry deg om det! Kan hende de er misunnelig, ikke våger å drømme høyt eller har sluttet med «denslags» fantasi og fjas ;-)  Mobiliser det du har i deg når du møter på denne typer mennesker, og bruk styrken du har i deg til å VILLE enda mer! Klart du kan oppnå det du bestemmer deg for, det handler om planlegging, fokus og at du er målrettet.

 

Hva er dine drømmer? Tenk over hvordan du ser ut når du har oppnådd denne drømmen? Hvordan føler du deg inni deg? Hvordan kjenner du i kroppen din at du har oppnådd det du ønsker?

Skriv dette ned, og gå tilbake til innlegget hvor jeg beskriver hvordan du skal sette opp mål!

 

«Don´t call it a dream - call it a plan» - dette quotet har jeg hatt foran meg lenge. Og det er med på å minne meg på nettopp mine drømmer er bare drømmer - til jeg faktisk setter meg ned og lager en plan for hvordan jeg skal nå de. Når jeg ser tilbake så er det faktisk mange av de som er en del av meg og livet mitt idag, så det er mulig!

 

~ H V E R D A G S C O A C H ~

IMG_3665.JPG
IMG_4568.JPG
Hverdags Coachene