Hvor er du i livet ditt?

Hvor er du akkurat nå?

Er du der du ønsker å være? 

I dagens samfunn så går alt så fort! Kalenderen er ofte så fullbooket at mange ender med å kollapse på sofaen når kvelden kommer. «Pust - hva er det?» Det går av seg selv tenker du. Mange puster kun korte drag øverst i brystet. Det er mange år siden du tok et ordentlig dypt pust som roer hele kroppen.

Hvordan vil du at hverdagen din skal være? 

Dette er det viktigste spørmålet du skal besvare. Sett av tid til å kjenne etter hvor du er nå og det viktigste hvordan du ønsker at livet ditt skal være fremover. 

Jeg for min del vil ha god tid. «God tid?» tenker du.. Skal du være tidlig ute til avtaler eller kanskje ha mindre avtaler. Ja og nei. Jeg ønsker å være tilstede i det jeg gjør. Det er opp til meg hva jeg velger å si JA til i mitt liv, og noe kan vi ikke si nei til, spesielt hvis man er foreldre og har andre en skal følge opp. Det jeg kan velge er å ikke ta på meg mer enn jeg behøver. Dette jobber jeg med å endre i livet mitt akkurat nå. Fordi jeg ønsker en endring og ikke har lyst at tiden min forsvinner i MÅ og BURDE gjøre. Jeg vil ha god tid, at tiden jeg har skal være god og at jeg er tilstede i den. 

Hvor er du akkurat nå? I livet ditt. Er du der du ønsker å være? Hvis ikke så skylder du deg selv å gjøre noe med det. 

~ H V E R D A G S C O A C H ~ 

 

 

IMG_4102.JPG
Hverdags Coachene