FUELBOX og HVERDAGSCOACHENE

HVERDAGSCOACHENE er så stolte av å kunne dele med dere at vi har inngått et samarbeid med Berta Lende Røed som er kvinnen bak FUELBOX, den gode samtalen på boks. 

Vi har selv brukt FUELBOX for par hjemme sammen med våre menn, og har kjent på kroppen hva disse boxene med spørsmål kan tilføre forholdet. Det handler om å sette av tid til å snakke sammen. Altfor mange forhold går i vasken på grunn av at de involverte slutter å snakke sammen. Og da er veien tilbake for å samles igjen som et "team" så mye vanskeligere, og ofte er det for sent å rette opp skadene.

Vi har begge kjent på kroppen hvordan hverdagen spiser oss opp med å få "kabalen" til å gå opp: barn, hus, jobb, venner, trening +++ Samtalene rundt middagsbordet dreier seg om det praktiske og alt hverdagslivet inneholder. 

Jeg lagde en enkel matrett, hentet frem en flaske vin og satte boksen på bordet og skrev en sms til mannen som var på vei hjem fra jobb: "Gled dæ til daten vi ska ha når du kommer heim!". Mannen kom spent hjem, og så det fine bordet som var dekket. Fuelbox er enkel - så bare forklare fort hva "spillereglene" er. En trekker et kort, stiller spørsmål og den andre svarer. Så er det den som har svart sin tur til å trekke kort og stille spørsmål. Selv så lærte jeg mannen jeg har levd sammen i snart 14 år enda bedre å kjenne. Flere av svarene som kom frem fikk meg til å tenke: "Wow - for en mann!". Det ble så tydelig for meg at hverdagens briller har kommet frem, og vi ikke har tatt oss tid til å stille de gode spørsmålene til hverandre. 

HVERDAGSCOACHENE skal bruke boxene i samtaler, en til en coachinger og par-coachinger. Vi gleder oss til enda mer innføring i de ulike boxene, og dele dette med dere. Vi kommer også til å selge boxene, så etter timen kan dere ta med dere en box hjem - og starte mange fler GODE SAMTALER.

-- HVERDAGSCOACHENE --

 

 

 

Hverdags Coachene